taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
catina asfalt

Lucrări de asfaltare pe drumul Cătina – limită cu județul Bistrița-Năsăud

Lucrările demarate de Consiliul Județean Cluj pe drumul județean 161F Cătina – limită cu județul Bistrița-Năsăud au intrat în faza așternerii covorului asfaltic..

Lucrările de întreținere, în ansamblu, vizează un sector în lungime de 5 kilometri, de la kilometrul 0+000 la kilometrul 5+000. În această etapă este asfaltat tronsonul cuprins între pozițiile kilometrice 0+000 și 3+000.

Anterior asfaltării au fost executate lucrări constând în tratarea burdușirilor și a tasărilor, colmatarea rosturilor, reprofilarea drumului cu cilindrare cu și fără adaos de piatră, realizarea fundației din blocaj de piatră brută, așternerea stratului de piatră și a celui de balast, respectiv aducerea la profil și completarea acostamentelor.

De asemenea, au fost realizate operațiuni ce au vizat reprofilarea drumurilor laterale, refacerea terasamentelor deteriorate, curățarea șanțurilor și a rigolelor, tăierea lăstărișului și a vegetației din zona drumului, înlocuirea și prelungirea de podețe, refacerea timpanelor la podețe și așternerea stratului de balast stabilizat ca etapă premergătoare asfaltării.

„Importanța lucrărilor e dată de faptul că acest drum asigură o nouă legătură între judeţele Cluj şi Bistrița-Năsăud, cu efecte pozitive în ceea ce privește dezvoltarea economico-socială a întregii zone”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

sus(1)jos(2)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?