taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj
retea apa canalizare conducta robinet vana

Lucrări de alimentare cu apă și canalizare la Gherla, Hășdate și Silivaș, în comunele Sânmartin, Țaga, Buza și Cătina

La sediul Companiei de Apă Someș S.A. are loc joi, 30 aprilie, semnarea celui de-al treilea contract de lucrări în infrastructura de apă ce va fi implementat în județul Cluj, în cadrul proiectului european POIM în valoare de 355,6 milioane de euro.

Lucrările la infrastructura de apă și canalizare vor fi executate pe raza municipiului Gherla, a localităților Hășdate și Silivaș, precum și în cele opt localități componente ale comunelor Sânmartin, Țaga, Buza și Cătina.

Lucrările vor viza reabilitarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă pe nu mai puțin de 80 de km, cu 1550 branșamente, pe 31 de străzi. Totodată, sistemul de canalizare va fi reabilitat și extins pe o lungime totală de 11,5 km, cu 845 racorduri, pe 37 străzi.

Investițiile vor fi realizate pe raza municipiului Gherla, respectiv în localitățile Hășdate, Silivaș, Sânmartin, Târgușor, Măhal, Diviciorii Mari, Țaga, Nasal, Buza și Feldioara.

Valoarea celui de-al treilea contract de lucrări aferent programului major de investiții derulat în cadrul ”Proiectului Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată din Județele Cluj și Sălaj, în perioada 2014 – 2020” se ridică la 42.843.271,77 lei fără TVA. Lucrările sunt prevăzute să dureze maxim 24 de luni.

foto: arhiva

sus(35)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns