taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
lorenna album gherla

Lorenna lanseaza un album nou, la implinirea a 15 ani de cariera artistica. Ce surpriza are pentru gherleni? VIDEO

Interpreta de muzica populara si de petrecere Lorenna, originara din Gherla, implineste pe 15 mai 2015 15 ani de cariera artistica, iar acest moment special este marcat prin lansarea celui de-al 15-lea album!

„Dai n-ai, dai n-ai” este titlul noului album semnat Lorenna, care apare pe piata joi, 14 mai 2015, oferit gratis cu revista „Taifasuri”.

Albumul contine 15 melodii cu texte inspirate din viata. „Am creat muzica si text pe gustul românului”, spune Lorenna. „Majoritatea cantecelor sunt create de mine. 13 melodii au fost orchestrate la maestrul Viorel Puia de la Dragasani, iar doua la Cluj, la Robeeo(Euromusic). La texte au contribuit Adi Mihu din Targu-Jiu si Vali Tache, managerul meu. Am avut instrumentisti talentati din toata tara! Cantecele de Ardeal le-am lucrat cu ceterasi si suflatori din Ardeal„, spune artista.

CARIERA, VIATA MEA

In prezent, Lorenna este ocupata cu emisiunile pe care le realizeaza si le prezinta cu drag la ETNO TV. La acestea se adauga spectacolele si evenimentele din tara sau din strainatate.

Din toamna anului trecut si pana acum am avut foarte multe evenimente in afara tarii: Spania, Italia, Austria, iar unde am cantat o data, cu siguranta m-au chemat si a doua, si a treia oara. Pe acordurile muzicii mele romanii petrec si uita pe moment de grijile cotidiene, iar asta ma bucura foarte tare!

Lorenna spune ca a promis fanilor ei un album nou si s-a tinut de promisiune. „Am realizat un album de exceptie, in special pentru ei. Am tinut seama si de preferintele publicului. Inainte de a ma apuca de treaba, am facut chiar si un sondaj in randul romanilor, sa aflu mai bine ce asteapta de la mine!”

O MELODIE PENTRU GHERLENI

In niciun caz, Lorenna nu a uitat locurile unde a copilarit si a crescut, prietenii, vecinii, cunoscutii de la Gherla. Tocmai de aceea, are in gand sa faca o melodie dedicata lor. „As vrea sa fac o melodie pentru gherlenii mei dragi, sa fie ceva legat de locul meu natal. Sa-mi dea Dumnezeu sanatate, sa le pot face pe toate, pentru ca am multe in plan!

sus(9)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns