taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj locuri de munca angajare gherla dej cluj supercom sofer muncitor
lorenna gherla

Lorenna, de la muzică, la sapă în grădina familiei – VIDEO

Ultimele luni au fost dificile pentru artiștii din întreaga lume. Pandemia a suspendat toate spectacolele, concertele și evenimentele cu public. Așa că, mulți interpreți au profitat de pauză și s-au retras în studiouri, pentru a înregistra materiale noi.

Este și cazul interpretei de muzică populară și de petrecere din Gherla, Lorenna. Până la reluarea sezonului de spectacole, artista s-a reprofilat și a început să filmeze un mini reality-show.

Primul episod l-a filmat chiar zilele trecute acasă, la Gherla. Plină de energie, ea a revenit în curtea casei părintești, unde mereu este ceva de lucru. Lorenna a pus mâna pe sapă și a trecut la atacul împotriva buruienilor. I-au fost alături apropiații din familie, cu care a cântat și chiar a dansat. A fost și un prilej de aduceri aminte, din vremea copilăriei.

Artista spune că în această perioadă a înregistrat piese pentru două albume, pe care abia așteaptă să le prezinte publicului.

video în continuare

sus(258)jos(18)

Lasă un răspuns