taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
lorenna gherla

Lorenna cântă cu drag pentru Gherla și oamenii ei – o melodie dedicată orașului unde s-a născut! VIDEO

Paşii vieţii au purtat-o pe Lorenna departe de casă, prin toate colţurile lumii. N-a uitat însă niciodată de unde a plecat, unde a copilărit, unde o aşteaptă întotdeauna cei dragi, cu braţele deschise.

Cariera artistei de muzică populară şi de petrecere din Gherla este mereu în ascensiune, iar publicul care vine la concertele ei, fie în ţară, fie prin străinătate, îi confirmă talentul. Lorenna ştie să fie alături de oameni şi atunci când le cânta, dar se simte cel mai bine nu pe scenă, ci chiar îi mijlocul lor.

Absolventă a liceului „Ana Ipătescu” din oraş, apoi profesoară de limba română, Lorenna şi-a început cariera artistică în muzică uşoară. Piesa ei „Adio” era difuzată la începutul anilor 2000 în heavy rotation pe Atomic TV. Dar ceva i-a spus că adevăratul ei destin este să le cânte oamenilor despre viaţă şi dragoste, despre problemele de zi cu zi, iar asta o putea face mult mai bine pe muzică populară. Aşa că a schimbat registrul şi s-a regăsit mult mai împlinită prin muzica tradițională, dar și pe ritmuri etno.

La acestea se adaugă şi prezenţa de spirit, inima deschisă, sufletul larg, calităţi care au propulsat-o şi în televiziune, unde a prezentat numeroase emisiuni şi spectacole tv.

Toate aceste experiențe i-au adus maturizarea artistică, iar pe 12 octombrie, chiar de ziua ei, artista lansează al 17-lea album, intitulat „Viaţa de artist”.

La moment aniversar, Lorenna a ţinut să aducă un omagiu oraşului în care a văzut lumina zilei şi oamenilor de aici, astfel că una dintre melodiile de pe noul album se numeşte chiar „Gherla”.

”Niciodată nu voi putea uita acest loc minunat în care m-am născut, am crescut şi oriunde mă voi afla, voi purta în piept INIMA DE ARDELEANCĂ. Ţinuturile natale m-au inspirat de foarte multe ori în cântecele mele şi aşa s-au născut şi câteva dintre melodiile de pe acest nou album – Inima de ardelean, Te iubesc, szeretlek, Mă întorc la mine-n sat, Toată lumea vrea la Mare, Să nu uiţi de ţara ta sau Am pe lume-o surioară’‘, spune Lorenna. „Sper ca toate melodiile de pe noul meu album să va ajungă la inimioare şi cel mai mult, Gherla, imnul gherleanului”, este mesajul ei pentru cei de-acasă.

video, în continuare: Lorenna – Gherla

Pentru melodia Lorennei ar putea urma și un videoclip. „Aș vrea să filmez și videoclip, dar cred că numai anul viitor o să reușesc. Anul acesta, din care a mai rămas puțin, am un program plin, un mic turneu în America, apoi concerte în Spania, Germania, Italia. Mai strecor printre ele și spectacolele pe care le am în țară. Videoclipul aș vrea să-l filmez chiar în Gherla, cu gherleni”, mai spune artista.

Noul album Lorenna cuprinde 18 melodii și va fi lansat pe 12 octombrie 2017, împreună cu revsta „Taifasuri”.

sus(32)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns