taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
lupte baile herculane

Locul 1 pentru luptătorii de la CSS Viitorul la Herculane

Școala de lupte libere din Gherla, coordonată de peste 40 de ani de antrenorul  Valentin Sătmărean, s-a remarcat din nou.

După o pauză de iarnă, când elevii tehnicianului gherlean au efectuat un stagiu de pregătire la Albac, în judeţul Alba, la sfârşitul săptămânii trecute au participat la prima competiţie oficială al anului 2019.

Doi dintre elevii maestrului au fost prezenţi la concursul de calificare pentru turneul final al campionatului naţional de juniori II, desfăşurat în sala de sport din staţiunea Băile Herculane. Acolo au concurat cei mai buni luptători de această categorie de vârstă.

Reprezentanţii secţiei Gherla a CSŞ „Viitorul” Cluj au obţinut pe Valea Cernei rezultate remarcabile. În întrecerea fetelor, Paula  Hognogi  a ocupat locul I la categoria 65 kilograme, iar Florin Dreve s-a clasat pe primul loc în cadrul categoriei 110 kilograme.

Ambii sportivi s-au calificat la turneul final  de la Sfântu Gheorghe, care va avea loc la sfârşitul lunii martie. Un frumos succes al secţiei  Gherla a CSŞ „Viitorul” Cluj,  o adevărată pepinieră a  luptelor libere clujene.

În cursul lunii martie, tinerii luptători gherleni vor mai onora  alte două competiţii republicane, ale căror date de desfăşurare nu au fost încă stabilite de Federația Română de Lupte.

Szekely  Csaba

foto: mesagerulhunedorean.ro

sus(1)jos(0)

Lasă un răspuns