taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
incendiu tren locomotiva cluj cfr

Incendiu pe calea ferată la Cluj, locomotiva unui tren a luat foc la plecare, călătorii evacuați – VIDEO

Un tren care pornise din Cluj joi dimineața cu destinația Viena a fost oprit la scurt timp, după ce locomotiva a luat foc.

Evenimentul a fost anunțat în jurul orei 7,40 și au intervenit două autospeciale pentru stins incendii și un echipaj SMURD.

incendiu tren locomotiva cluj

imagini primite de la Cosmina

Călătorii, în jur de 100 de persoane, au fost evacuați din tren până la sosirea pompierilor, iar vagoanele au fost decuplate de la locomotivă cu o altă locomotivă mobilizată de compania de transport feroviar.

incendiu tren locomotiva cluj

Pompierii au putut să intervină pentru stingerea incendiului doar după ce a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică a liniilor de transport aeriană a căii ferate și realizarea unei împământări de către echipele specializate a regiei de transport.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar flăcările au fost stinse de către pompieri.

Cercetările urmează să stabilească cauzele producerii incendiului. Aceasta ar putea fi cel mai probabil de natură electrică.

  • știre în curs de actualizare

video în continuare

sus(0)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns