taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
locomotiva rasturnata mocanita valea vaserului maramures

Locomotiva de la Mocăniţa de pe Valea Vaserului a deraiat, s-au anunţat persoane rănite – VIDEO

Un apel la 112 a cerut ajutor sâmbătă la amiază. Din primele informaţii, o locomotivă și primul vagon al Mocăniței a deraiat. În apelul telefonic s-au anunţat trei persoane rănite uşor.

Evenimentul s-a produs la CFF Vişeu de Sus, pe Valea Vaserului, la confluenţa cu Valea Rea din județul Maramureș.

tren deraiat locomitiva mocanita valea vaserului maramures

Au intervenit echipaje ale pompierilor de la ISU Maramureş – Secţia Vişeu, trei echipaje SMURD de prim ajutor, trei echipaje medicale de ambulanţă și echipaje de jandarmi.

Din constatări, o singură persoană a fost rănită, dar ultimele informații sosite de la locul incidentului spun că numărul răniților este în creștere și ar fi ajuns la 6.

În tren se aflau la momentul producerii incidentului în jur de 200 de persoane. “Inițial s-a crezut că este mai grav, că ar fi deraiat toată garnitura. În realitate, numai locomotiva a deraiat. Sunt șase victime, din care un copil, însă persoanele sunt rănite ușor. E mai mult panică. Ambulanțele ajung la fața locului”, a declarat Dan Benga, șeful Salvamont Maramureș, pentru baiamare24.ro.

Trenul avea 11 vagoane, cu 340 persoane în garnitură.

tren deraiat locomitiva mocanita valea vaserului maramures

ACTUALIZARE

11 persoane au fost transportate la spital. Este vorba despre cinci bărbați și șase femei, între care un sugar – o fetiță de patru săptămâni și un băiat de 3 ani.

video în continuare

sus(1)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns