mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
gherla penitenciar puscarie

Locatari noi la Penitenciarul Gherla, pentru ce au fost închiși

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Comunal Gilău au depistat miercuri, 4 decembrie, un bărbat de 40 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, pentru o perioadă de 8 luni de zile, pentru săvârşirea de infracţiunii de conducere fără permis.

În aceeași zi, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea privind un bărbat de 40 de ani, din municipiul Turda, judeţul Cluj.

Acesta a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei Turda la o pedeapsă privativă de libertate pentru o perioadă de 2 ani şi 10 luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi furt calificat, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Cel în cauză a fost condus şi predat reprezentanţilor Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei

sus(14)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns