irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
angajare sofer transport mobila gherla dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon
sortilemn gherla robot lacuire

Linie de lăcuire robotizată şi centru cu comandă numerică nou la Sortilemn, într-un proiect cu fonduri norvegiene – VIDEO

Sortilemn Gherla a finalizat un nou proiect prin care se imbunatatesc performanțele operaționale și de mediu în activitatea de finisare a componentelor pentru scaune curbate din placaj, prin reducerea consumului materialelor specifice.

Este vorba de un centru cu comanda numerica si de o linie de lacuire prin pulverizare automatizata. „Trei utilaje faceau inainte cat face acum unul”, a declarat directorul general Marius Giurgiu la o conferinta de presa organizata luni la sediul Sortilemn.

În urma acestei îmbunătățiri tehnice, se vor înregistrea reduceri semnificative ale costurilor ca urmare a economiilor realizate prin reducerea consumului de materie prima pentru finisare, energie și eliminarea deșeurilor și a costurilor de intretinere.

Proiectul „Greening the process flow for molded elements at Sortilemn – Green industry Romania” este  susţinut din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014 în cadrul domeniului de finanţare Inovare în Industria Verde România

Valoarea totală a proiectului de investiții este de 551.200 euro, din care asistenţa financiară nerambursabilă nu va depăţi suma de 250.000 euro, valoarea cofinanţării nerambursabile fiind de 45,35%. Valoarea totală a costurilor cu partenerul norvegian a fost de 12.000 euro, din care asistența financiară nerambursabilă de maximum 5.442 euro.

Panglica inaugurala la noul centru cu comanda numerica a fost taiata de primarul Marius SAabo, care a apreciat acest nou proiect al Sortilemn, unitate industriala care absoarbe o parte importanta din forta de munca a orasului si un cotizant important la taxele si impozitele locale.

video: imagini de la inaugurare

angajare loc de munca sofer distributie gherla dej cluj fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

3 comentarii

  1. „Trei utilaje fac acum cat facea unul inainte”,interesant,si unde-i avantaju ???

    …Dar un proiect pentru marirea salariilor.in ce secol va fi?

Lasă un răspuns