taxi gherla telefon
taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj
incendiu gherla pompieri acoperis

Limbi de foc la hornul unei case din Gherla, au intervenit pompierii – VIDEO

S-a dat alarma de incendiu vineri seara la Gherla,  la o casă de pe strada Romană, după ce pe hornul clădirii au început să iasă limbi de foc.

În jurul orei 19,50 au intervenit pompierii voluntari de la SVSU Gherla cu două autospeciale și au sărit în ajutor colegii de la Detașamentul din Dej, cu o autospecială de stingere.

Pompierii au urcat cu scara până la hornul din care ieșeau vâlvâtăi și au acționat cu furtunul cu apă, astfel că în scurt timp, pericolul a fost lichidat.

Cauza probabilă ar putea fi depunerile de pe hornul necurățat, care s-au aprins.

Din fericire, incidentul a fost observat devreme și astfel nu a apucăt să se extindă sau să producă pagube.

Cu totul alta ar fi fost situația dacă incendiul ar fi izbucnit în cursul nopții. Pompierii atrag din nou atenția asupra pericolului care pândește în orice moment la casele cu hornuri necurățate.

video în continuare

sus(7)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns