hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej cluj stiri pentru viata gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj salon masaj gherla vitality cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie

lil coro gherla

Lil Coro, un puști de 14 ani din Gherla, și-a extaziat fanii la Zilele orașului – VIDEO

A lansat din joacă o piesă și are deja sute de fani. La 14 ani, David Coroi, un adolescent din Gherla, a urcat pentru prima dată în viața lui ca rapper pe o scenă, la Zilele Municipiului Gherla, iar „aventura” avută și mai ales reacția publicului, i-a dat curaj sa meargă mai departe.

David a terminat clasa a VII-a la liceul Petru Maior din Gherla. A făcut dansuri de societate cu Crystal Top Dance și are un titlu de campion național. Cântă la chitară, dar activează și cu dansurile populare, la ansamblul Mugurii Mintiului. „Am vrut să văd cum se fac dansurile chiar la țară, mi-a plăcut și am rămas, mă înțeleg foarte bine cu ei”, spune el. Și nu e totul, pentru că face parte și din trupa Young Flames, care cântă pop-rock.

Cum a început povestea

„Eram într-o seară cu verișoara mea la bunica și am zis ia să iau eu un instrumental de pe net, să fac un teaser de 20 de secunde, să vedem ce iese. Am văzut că a ieșit binișor, l-am sunat pe cel mai bun prieten al meu să-i arăt și lui ce-am făcut, mi-a zis ca e ok. Am postat pe Instagram teaser-ul și toți prietenii mi-au spus că e foarte tare. Așa că l-am pus și pe Youtube, unde a adunat câteva mii de vizualizări. Am mai lucrat la piesă și până la urmă am scos-o. Am încercat să fiu cât mai original la versuri, să prindă la public, dar să nu fie vulgare, cum au alții. Dacă eram de exemplu pe autocar și îmi venea o idee, seara o notam pe caiet, așa am făcut toată piesa”, spune David.

LIL CORO și fanii

„Mi se spune Lil Coro de vreun an și ceva, e la mișto după Lil Pump și alții, care cântă în străinătate genul ăsta de muzică”, a explicat David. „Am avut emoții foarte mari înainte să urc pe scenă, trebuia să intru pe la 10,30 și am intrat abia la miezul nopții. Mama nu prea a fost de acord, dar am vrut să-i demonstrez că pot să fac asta. Ei nu prea îi place genul asta de muzică. La scenă mi-au mai trecut din emoții când a început să strige publicul Lil Coro! Nici eu nu m-am așteptat câți erau acolo și știau versurile pe de rost. La un moment dat au venit voluntarii de la festival, prima dată am crezut că a venit cineva să ma scoată de pe scenă! A fost demențial! Știam că am câțiva fani, dar nu m-am așteptat chiar așa. A fost foarte tare!”

lil coro gherla

Așa cum era de așteptat, isteria fanilor de la zilele orașului i-a dat lui David impulsul să meargă mai departe și promite că ne vom mai întâlni cu el.

Trăim vremuri în care vedetele pot apărea peste noapte, când nici nu te aștepți. Lil Coro este un posibil candidat la statutul de vedetă și cine știe, dacă sâmbătă l-am văzut pe scenă la Zilele Municipiului Gherla în adulația fanilor, mâine-poimâine s-ar putea să-l vedem la televizor. Baftă, puștiule!

video: Lil Coro și fanii în extaz la Zilele Municipiului Gherla

sus(110)jos(17)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns