taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
ioan neselean alexandru cordos serban nicolae gherla psd

Lideri PSD, la Gherla: „Avem nevoie de continuitate”. Mai multe proiecte pe fonduri europene europene au primit undă verde – VIDEO (P.E.)

Vineri s-au aflat la Gherla președintele organizației județene PSD Cluj, Alexandru Cordoș și senatorul Șerban Nicolae. Oaspeții au fost primiți de Ioan Neselean, candidatul PSD pentru primăria municipiului la alegerile locale din 27 septembrie.

„E nevoie de continuitate”, a fost mesajul senatorului Șerban Nicolae. „Locuitorii din Gherla merită o continuitate în ce privește dezvoltarea. Noi nu facem proiecte pe 4 ani, ca să tăiem panglici, noi facem proiecte de infrastructură, de durată mai lungă. Candidații noștri sunt oameni responsabili și fac lucrări de durată, consistente, pentru comunitate”.

Senatorul a apreciat că oamenii încep să se lămurească cu atribuțiile fiecăruia, ale primarului, ale consiliului județean, ale guvernului. „Totul trebuie făcut într-o viziune corerentă”, a spus el.

Alexandru Cordoș, candidatul PSD pentru  președinția Consiliului Județean Cluj, spune că s-au făcut lucruri bune pentru Gherla cu sprijinul echipei de consilieri județeni. „Sunt în derulare multe proiecte, care vor face din Gherla un oraș și mai atractiv”.

Oaspetele a considerat că trebuie să se schimbe ceva din modul în care se dezvoltă Clujul. „Sunt lucruri care ne bucură, dar și care supără, care nu țin cont de realitate, de nevoile oamenilor. E nevoie de oameni dispuși la dialog, la muncă”.

Alexandru Cordoș și-a exprimat susținerea față de Ioan Neselean pentru un nou mandat la conducerea orașului și s-a angajat să susțină atât proiectele în derulare, cât și cele ce vor urma.

Cu același prilej, Ioan Neselean a amintit că în acest moment au primit undă verde de la guvern mai multe proiecte pe fonduri europene. Este vorba despre reabilitarea Casei Laszloffy – fostul Club al Tineretului, implementarea sistemului de supraveghere video în oraș, reabilitarea, mansardarea și sală de sport la Școala Gimnazială Nr. 1, precum și extinerea iluminatului public cu lămpi economice în întreg orașul.

video în continuare

(P.E. – publicitate electorală)

sus(18)jos(210)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns