taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
pro romania alegeri europarlamentare gherla
psd alegeri europarlamentare gherla cluj
pnl alegeri europarlamentare gherla cluj adrian oros
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
autogara licitatie gherla

Licitatia pentru autogara amanata din nou. Primarul: ‘De maine inchid autogara!’

Marti dimineata la ora 10 a fost programata la sediul primariei o noua licitatie pentru inchirierea cladirii autogarii si a unor peroane din fata acesteia. Initial si-au anuntat intentia de a participa la licitatie 5 firme, dintre care doar 3 au depus cereri. La debutul licitatiei, in momentul lecturarii caietului de sarcini, 

reprezentantul uneia dintre firme s-a ridicat, vociferand la adresa continutului caietului, modificat de la ultima licitatie, si a parasit sala.

Intrucat pentru validarea licitatiei era obligatorie prezenta a cel putin trei ofertanti, sedinta a fost inchisa, stabilindu-se un nou termen, pentru data de 2 aprilie 2014.

Primarul Marius Sabo a declarat ca in aceste conditii, in care ofertantii „se joaca” cu licitatia, are in vedere inchiderea autogarii pentru firmele de transport care opereaza in acest moment si care „nu platesc chirie”. „Ma voi consulta si miercuri dimineata vom lua o decizie„, spune primarul. „Daca nu ajungem la nicio concluzie, inchidem autogara, iar transportatorii sa-si parcheze autobuzele unde vor„.

La randul sau, unul dintre operatorii din autogara, spune ca nu este normal ceea ce se intampla: „Noi avem 300 de persoane care platesc abonamente, ce-o sa le spunem? Noi am vrut sa platim chirie, dar nu s-a putut. Am propus mai multe variante, dar toate au fost respinse!

Pretul de pornire la licitatie a fost stabilit la 1305 dolari/luna.

Licitatia anterioara a avut loc pe 18 februarie. Atunci s-au inscris patru ofertanti, un dosar fiind respins, iar la momentul licitatiei nu s-a prezentat niciunul dintre ei.

 

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

3 comentarii

 1. Firmele de taximetrie la cine platesc taxe ca ne sufoca stand ca strugurii pe strada Fierarilor,doamne intr-un oras de 2m patrati se plimba toata lumea cu taxiul

  sus(0)sus(0)
  • Stai ca se incalzeste vremea si iar o sa-i vezi ca de obicei cum stau ca ciorchinile cate 5-6 de povesti chiar in mijlocul interesctiei cu usile larg deschise. Daca cobori pe Fierarilor spre intersectia cu Autogara nici nu se feresc din calea masinilor, trebuie sa-i ocolesti pe contrasens ca sa intri in intersectie. Ca ei sunt niste "importanti" cum sa se de-a la o parte. 'Niste tzarani...!!!'

   sus(0)sus(0)
 2. Ce-ar fi să te închizi tu pe [...] ??? Păi dacă vechiul contract este suspendat,dacă am înțeles bine, iar autogara este proprietate publică,până la stabilirea unui nou proprietar prin licitație publică,să nu-mi spuneți că în această perioadă nu puteți lua banii cuiva care vrea să o folosească??? Ori avem niște legi de tot rahatul și atunci schimbați-le-uite un subiect pentru deputatul de Gherla ,că oricum se plictisește prin parlament-ori voi nu știți să vă folosiți de prevederile actuale și atunci sunteți incompetenți!!!Oricare ar fi cauza,de pierdut au călătorii!!Găsiți soluții că de aia sunteți acolo,nu să închideți autogara,că asta știe să o facă orice prost !!!!

  sus(0)sus(0)

Lasă un răspuns