taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
targ oferte liceu gherla

Liceele din Gherla și-au prezentat atracțiile la târgul ofertelor educaționale – FOTO

Aşa cum se obişnuieşte în fiecare an, la mijlocul lunii mai şi în municipiul Gherla se organizează Târgul ofertelor educaţionale.

Ediţia a 17-a a avut loc marţi la amiază pe aleea din faţa Liceului Tehnologic din Piața Libertății. În ciuda ploii, un mare număr elevi și cadre didactice din cele patru licee din localitate au fost prezenți la această tradiţională „bursă” a învăţământului.

Unitățile de învățământ au venit cu pliante, broşuri şi alte materiale de prezentare și promovare a ofertelor educaţionale. Liceul Teoretic „Ana Ipătescu” s-a prezentat cu oportunităţile de care dispune, Liceul Teoretic „Petru Maior” a scos în evidenţă proiectele de parteneriat. Liceul Tehnologic s-a remarcat cu oferta educaţională profesională, iar Liceul „Kemény Zsigmond” promovează legătura între multiplele valori culturale ale regiunii Câmpiei Transilvaniei.

targ oferte liceu gherla

targ oferte liceu gherla

targ oferte liceu gherla

targ oferte liceu gherla

Toate liceele dispun de condiţii bune de studiu şi practică și desfăşoară activităţi extraşcolare de interes, stabilind legături de prietenie şi colaborare cu şcoli similare de peste hotare, cum este cazul Liceului Teoretic „Petru Maior”, inclus în proiectul „Erasmus”. Gazdele de la Liceul Tehnologic au expus şi produse de cofetărie şi confecţii realizate în laboratorul de patiserie şi atelierele proprii, iar liceenii de la „Petru Maior ” au popularizat revista şcolii „Condeiul gândului”.

Pe lângă prezentarea ofertelor educaţionale – profilul şcolii, numărul claselor, resursele materiale, programe educaţionale etc., liceele au venit şi cu oferte captivante pentru anul şcolar 2019-2020.

Ţinând cont că această acţune anuală este adresată elevilor absolvenţi ai claselor a VIII-a, la târgul de la Gherla au fost prezenţi şi reprezentanţii unor şcoli gimnaziale din mediul rural, cum ar fi cei din Mintiu Gherlii.

Activitatea desfăşurată marţi la amiază a avut un scop informativ, deosebit de utilă pentru absolvenţii claselor a VIII-a, dar şi pentru părinţii şi profesorii lor.

Szekely Csaba

sus(8)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns