taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
bob florin raliu acr alba iulia

Laurii Pilotajului Auto 2014 – premiu pentru Florin Bob

„Laurii Pilotajului Auto 2014” a reunit la sfarsitul saptamanii trecute la Alba Iulia peste 150 de participanti. Automobil Clubul Român şi-a onorat astfel tradiţia consacrată în automobilismul şi kartingul sportiv.

Festivitatea a adunat un număr record de piloţi licenţiaţi, piloţi debutanţi, care bat la porţile consacrării, organizatori de competiţii de automobilism şi karting, oficialii Comisiei Naţionale de Automobilism şi Karting ACR, directori ai sucursalelor judeţene ACR, precum şi familii, prieteni ai sărbătoriţilor.

Pilotul gherlean Florin Bob a fost premiat la clasa 3 – motoare 1600-2000 cmc, dupa rezultatele obtinute in anul 2014 la raliuriloe organizate de ACR.

Laureaţii care au urcat pe podiumul acestei ediţii, a 25-a consacrată sportului cu motor din România, au fost onoraţi cu numeroase plachete, cupe şi medalii din partea Automobil Clubului Român. Organizatorilor competiţiilor de automobilism şi karting, le-a fost înmânată dimploma de merit, conferită de Preşedintele Automobil Clubului Român, pentru contribuţia adusă la dezvoltarea automobilismului şi kartingului sportiv în anul 2014.

bob florin raliu acr alba iuliabob florin raliu acr alba iulia

sus(9)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

1 comentariu

  1. Felicitari! Toti cocalarii astia care conduc pe sosele crezandu-se in competitie ar trebui sa urce la o cursa de raliu langa Florin si probabil pana la jumatatea cursei ar fi uzi in ismene....

    sus(6)sus(0)

Lasă un răspuns