irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
alegeri locale gherla 2024 primar psd vasile bagacean
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon udmr rmdsz szamosujvar algeri locale 2024
lansare usr gherla carol szasz

Lansarea candidaților Dreapta Unită la Gherla (PE)

Dreapta Unită anunță lansarea candidaților la Gherla, pentru alegerile locale din 9 iunie 2024.

Bună ziua gherleni!

Alături de colegii mei din USR și Forța Dreptei, candidăm pentru Primăria și Consiliul Local Gherla. În 2020 am ajuns în Consiliul Local alături de Andrada Opriș, Dan Mureșan, Adrian Vereș și Zoltan Petrovici, pentru că un număr mare dintre dumneavoastră ne-ați girat cu încrederea pentru care vă mulțumim!

Gherla a câștigat atunci 5 consilieri locali care și-au spus cuvântul de fiecare dată și care au fost activi atât în consiliu cât și în afara lui. Am fost și suntem cei mai vizibili și cei mai vocali reprezentanți ai dumneavoastră. Însă cu toate că suntem suficienți pentru a avea o voce puternică în Consiliul Local, nu suntem suficienți pentru a lua deciziile curajoase de care Gherla are nevoie.

Gherla stagnează din lipsă de curaj! Dacă ne uităm la subiectele din ultima campanie, o să constatăm că și de data aceasta vom vorbi despre aceleași lucruri: străzile din centrul orașului sunt nefinalizate, încă nu avem nicio creșă din cele două promise, încă nu avem PUG, la policlinica se lucrează din nou, la școala Ana Ipătescu nu s-a realizat nimic, iar Școala Gimnazială Nr. 1 e tot la stadiul de șantier.

Eu sunt inginer de construcții și înțeleg de ce majoritatea proiectelor din Gherla s-au lovit de întârzieri și probleme. S-a pornit cu documentații tehnice și de achiziție slabe și acestea atrag constructori pe măsură. Nu exista curajul necesar de a trasa priorități și se lucrează hazardat.

Ne împotmolim mereu la stadiul de proiect, pentru că se lucrează neprofesionist și haotic. Facem de toate! Blocăm bani în studii de fezabilitate pe care știm că nu le vom transforma în proiecte, dar dau bine. Începem lucrul și aici și acolo ca să se vadă că se lucrează. Și ne irosim forțele pe zeci de idei, fără să ducem vreuna la finalizare.

Dar eu vă propun altceva: semnați pentru cât mai multe partide, ca să existe concurență și democrație vie. Participați la alegeri pentru a da legitimitate procesului electoral. Și votați cu conștiința, nu cu interesul. Votați-i pe cei care sunt cât mai aproape de valorile voastre. Și susțineți-i pe oamenii care se pricep la ceva, să-și facă meseria.

Dacă vreți să aflați mai multe despre proiectul meu și al echipei mele pentru Gherla, vă invit să ne fiți alături mâine, 07.04.2024, de la ora 17, la Grădina de Vară a Restaurantului Parc, unde ne vom întâlni cu aleșii locali, județeni și naționali ai USR și Forța Dreptei.

Nu vreau să vă fac promisiuni, ci o singură propunere: vă invit să-mi fiți parteneri într-un proiect curajos. Vreau să decidem împreună care este direcția orașului Gherla. Care sunt prioritățile noastre și cum vrem să arătăm peste 5, 10, 50 de ani! Iar asta nu se face de către un om, sau o echipă, ci de o comunitate. Vă cer să fiți și acum acea comunitate pe care o cunosc și o iubesc.

Așadar, vă aștept mâine, de la ora 17, la Grădina de Vară, să regândim Gherla împreună!

Carol Szasz, candidat Dreapta Unită la primăria municipiului Gherla

PE – publicitate electorală

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns