taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
piscina inot

La Sic se pregătește un bazin de înot și redeschiderea minei de sare

În timp ce multe oraşe mici nu dispun de bazin de înot acoperit, un astfel de obiectiv sportiv ar putea fi amenajat la Sic.

Investiția pentru mișcare și sănătate este cuprinsă pe lista pentru anul 2020 a administrației locale. Bază sportivă ar urma să fie construită lângă școală și va fi folosită atât de elevi, cât şi de doritorii din localitate.

Tot în acest an, gospodarii din localitate doresc să amenajeze şi o sală de fitness, după ce acum doi ani în curtea şcolii a fost inaugurat un modern miniteren de fotbal cu gazon sintetic şi instalaţie nocturnă.

Primăria din Sic are în plan şi redeschiderea minei de sare, care funcționa încă de pe vremea romanilor. Aceasta s-ar adăuga obiectivelor turistice din apropiere, Stufărişul și rezervaţia Lacul Ştiucii de la Săcălaia, care atrag an de an numeroși turiști.

Printre celelalte proiecte incluse să fie realizate în perioada următoare se află canalizarea şi continuarea reabilitării străzilor laterale, Sicul remarcându-se prin asfaltarea uliţelor, chiar şi a potecilor care leagă cele trei mari străzi (I,II şi III).

Primarul Ioan Sallai spune că în anul 2020 se vor construi garaje noi pentru maşinile şi utilajele primăriei, printre care şi cele de deszăpezire, dar şi pentru maşina de pompieri. Anul trecut a fost inaugurat şi modernul cabinet medical, aflat chiar în centrul localităţii şi tot toamna trecută s-au demarat lucrările la consolidarea zidului de sprijin al drumului de lîngă Biserica Reformată , unde vor fi amenajate noi locuri de parcare pentru autoturisme.

Szekely Csaba

foto: arhiva

sus(88)jos(9)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns