hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

scoala 1 gherla elevi clasa francofonie

La Scoala Nr 1 s-a cântat cu bucurie în limba franceză, de Ziua Francofoniei – VIDEO

În fiecare an pe 20 martie se celebrează Ziua Internațională a Francofoniei, prin diverse manifestări culturale.

Statele francofone dedică lunii martie diverse manifestări culturale, artistice si educaționale pentru o mai bună promovare a limbii franceze, dar și în scopul cooperării și solidarității între state.

La Scoala Gimnaziala nr.1 din Gherla, sărbătoarea a fost marcată printr-un program artistic. Elevii claselor a V-a B, a VI-a C și a VIII-a A au realizat desene tematice, afișe aniversare și nu au pierdut ocazia de a cânta și de a recita poezii în limba franceză.

video, în continuare

Activitatea a fost organizată de prof. Georgeta Seica Lupșa, cu participarea directorului școlii, prof. Liliana Pop si a prof. Florina Rotar. Elevii s-au arătat încântați de ocazia pe care au avut-o de a-și demonstra cunoștințele și talentele în limba unei țări prietene, minunata Franța.

sus(5)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns