taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj

La săniuș în luna martie, pe pârtia de la Nicula – VIDEO

În prima săptămâna din martie, pârtia de la Nicula pare mai bună ca niciodată pentru săniuș. Ninsorile din ultimele zile au prelungit neașteptat iarna, iar pofticioșii de o tură cu sania nu s-au lăsat mult așteptați.

Astfel că duminică după-amiază, cu soare cald și strălucitor pe cerul senin, a început să se umple pârtia. Peste 100 de persoane, copii și tineri, adulți și chiar bunici erau la un moment dat pe deal, iar numărul lor a crescut în continuare. Nimeni nu a vrut să piardă probabil ultima tură sănătoasă de săniuș din această iarnă.

galerie foto: imagini de pe pârtie

galerie foto gherla

Înarmați cu sănii și cu schiuri, dar și cu bucăți de celofan uriașe, ori scuturi din plastic, toată lumea a gustat din aventura momentului, o coborâre în viteză pe pârtia albă. Si încă una, și încă una!

După încă o noapte care se anunță geroasă, nu este exclus că luni pârtia să fie la fel de bună, însă în zilele următoare se anunță vreme tot mai caldă, iar zăpada nu mai are mult până se topește complet.

video, în continuare

sus(5)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns