taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor mek pavaje borduri mintiu gherlii gherla dej cluj
gard electric rupt fundatura ferma porumb

La Fundătura sunt și mistreți cu două picioare, cineva a distrus un kilometru de gard electric la o fermă

Lovit de blestemul porcilor mistreți, care de câțiva ani distrug culturile de porumb, un fermier din Fundătura, comuna Iclod, se confruntă acum cu un nou atac.

Miercuri pe la amiază, omul și-a găsit gardul electric din extravilanul localității, la care lucrase zile bune și a investit bani, distrus pe o lungime de aproximativ un kilometru.

Stâlpii din lemn erau smulși din pământ sau rupți și împrăștiați. Cine a făcut distrugerile a avut de lucru câteva ore bune pentru a-și duce la sfârșit acțiunea.

Gardul era în construcție, în încercarea proprietarului de a-și feri culturile de porcii mistreți.

Fermierul a sunat la 112, iar un echipaj de polițiști s-a deplasat la fața locului pentru a face constatări.

gard electric rupt fundatura ferma porumb

„Este pentru prima dată în 15 ani, de când lucrez la această fermă, când se întâmplă așa ceva. Este o bătaie de joc față de munca mea. Am bănuieli privind persoanele care ar fi putut face așa ceva, dar este misiunea polițiștilor să-i găsească, să-i pedepsească și să îmi recuperez paguba”, spune proprietarul.

Acesta a evaluat distrugerile la 1000 lei zile muncă, 500 de lei materiale, iar mistreții care au acum cale liberă spre porumb ar putea mări și mai tare pagubele. „Ar putea să fie o răzbunare la mijloc!”, crede fermierul.

Acesta se gândește să patruleze cu calul, noaptea, prin culturi. „Îmi iau o bâtă și apoi să-l ferească Dumnezeu pe cel pe care îl prind!”, spune omul, exasperat de cele întâmplate.

gard electric rupt fundatura ferma porumb

Potrivit IPJ Cluj, la data de 16 septembrie, în jurul orei 16.30, polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla au fost sesizați de către un bărbat de 39 de ani, din Gherla, cu privire la faptul că în perioada 15-16 septembrie, persoane necunoscute au distrus un gard electric situat în afara localității Fundătura.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

vezi pe același subiect

Ziua la muncă, noaptea la pândă, fermierii disperați din cauza mistreților suspectează interese înalte – VIDEO

sus(0)jos(14)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns