taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla spalatorie auto gherla casa antik
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar dej cluj
cluj tren bariera masina

La Cluj oprește trenul ca să treacă mașina – VIDEO

Un incident terminat din fericire cu bine s-a produs marți dimineață, înainte de ora 8, la Cluj-Napoca.

Șoferul unei autoutilitare a vrut să scape de așteptatul la barieră și și-a continuat drumul, deși semnalele acustice erau pornite. Bariera s-a lăsat peste mașină, iar șoferul a oprit chiar în fața unui tren de călători care se apropia.

Totul s-a întâmplat pe strada Tăietura Turcului, aproape de intersecția cu str. Romulus Vuia.

Mecanicul trenului a reușit să oprească la doar câțiva metri de mașină. Acesta l-a ajutat pe șofer să ridice bariera de pe mașină. Apoi, șoferul grăbit și-a continuat drumul, fiind printre puținii, dacă nu singurul, care a primit prioritate din partea unui tren.

Imaginile au fost înregistrate de un alt șofer, care aștepta la aceeași barieră.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj, s-a stabilit faptul că  autoutilitara ar fi oprit la trecerea la nivel cu calea ferată prevăzută cu barieră, situată pe strada Tăietura Turcului, fără a păstra o distanță corespunzătoare față de aceasta, astfel că la coborâre, bariera a blocat autoutilitara.

În acest sens, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

video în continuare

imagini Info Trafic jud Cluj

sus(16)jos(2)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?