taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
politie radar

La aproape 70 de ani, cu pedala prea apăsată. Vitezoman din Gherla amendat în Bihor

Peste 450 de conducători auto care au depăşit limitele legale de viteză au fost sancţionaţi de poliţiştii bihoreni în acţiune, la sfârșit de săptămână.

Între 12-14 mai 2017, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au acţionat pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic la sfârşit de săptămână, au fost aplicate 585 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 232.520 lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 30 de permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute 12 certificate de înmatriculare, au fost constatate 14 infracţiuni şi șapte tamponări.

456 de sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 68 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 14 pentru punerea în circulaţie a unor autovehicule cu defecţiuni tehnice, cinci pentru conducere sub influenţa alcoolului, au fost sancţionate două depăşiri neregulamentare, 10 pietoni care au traversat neregulamentar, iar 30 de sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Sâmbătă, 13 mai, pe DN 1 a fost depistat în trafic un tânăr de 23 de ani, din comuna Aștileu, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 148 km/h, înregistrată radar, în zonă de limitare a vitezei de deplasare la 50 km/h.

De asemenea, vineri, 12 mai, la ora 18.40, pe strada Ogorului din municipiul Oradea a fost depistat în trafic un bărbat de 43 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 135 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 70 km/h.

Tot vineri, 12 mai, la ora 10.43, pe Calea Sântandreiului din municipiul Oradea a fost depistat în trafic un bărbat de 46 de ani, din comuna bihoreană Sântandrei, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 125 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 70 km/h.

Totodată, duminică, 14 mai, la ora 7.56, pe D.N. 1 a fost depistat în trafic un bărbat de 68 de ani, din Gherla, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 115 km/h, înregistrată radar, în zonă de limitare a vitezei de deplasare la 50 km/h.

Tot duminică, 14 mai, la ora 9.09, pe D.N. 1 a fost depistat în trafic un bărbat de 26 de ani, din localitatea Piatra Mică, județul Prahova, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 115 km/h, înregistrată radar, în zonă de limitare a vitezei de deplasare la 50 km/h.

Fiecare dintre conducătorii auto care au depăşit limitele legale de viteză cu peste 50 km/h au fost sancţionaţi contravenţional cu 9-20 puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

ATENŢIE!

– Neadaptarea vitezei la condiţiile de drum reprezintă una dintre principalele cauze generatoare de evenimente rutiere!
– Adaptaţi permanent viteza de deplasare la particularităţile de drum şi de trafic!

sus(8)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns