hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

3rei sud est 3se focul

La 20 de ani de la uriașul hit „Amintirile”, 3rei Sud Est lansează „Focul” – VIDEO

3rei Sud Est este trupa care a marcat multora adolescența. Au la activ zeci de hituri celebre, care au prins, pe rând, vremea casetelor audio, mai mult sau mai puțin piratate, a CD-urilor, a mp3-playerelor. Faptul că sunt neobosiți este demonstrat acum de o nouă lansare.

„Ai plecat”, primul lor hit, răsuna în vara anului 1997 la Disco Ring în Gherla. Erau vremuri când nu se auzea mai deloc muzică românească în discoteci, dar 3rei Sud Est i-au provocat pe DJ să le difuzeze piesa. Și au cucerit rapid petrecăreții.

Puțini știu însă că Laurențiu Duță, vocea 3SE și talentul din spatele unor artiști ca Andreea Bănică, Anna Lesko, Elena Gheorghe, Animal X sau Candy, cânta solo încă de la începutul anilor ’90.

video: Laurențiu Duță – Cifre

video: Laurențiu Duță, fan declarat Michael Jackson

Anul 1999 a adus uriașul hit „Amintirile”. Era difuzat în neștire la radiouri, dar și la prima televiziune muzicală din România, Atomic TV, lansată în același an.

La scurt timp, cei trei constănțeni, Laurențiu, Viorel și Mihai au concertat și la Gherla, la Disco Ring. Au urmat și alte apariții la Dej, la Zilele Municipiului, ori la Cluj-Napoca, unde mii de fani i-au aplaudat și au căntat împreună cu ei.

Pe măsură ce anii au trecut, cei trei crai de la răsărit au mai domolit BPM-ul și au început să abordeze un repertoriu romantic, emoțional, un semn al maturizării artistice, dar și personale a membrilor trupei.

De la hiturile dance „Te plac”, „De ziua ta”, „Imi plac ochii tăi”, „Poveste de dragoste”, după mijlocul anilor 2000, 3 Sud Est ies la rampă cu un alt gen muzical, mai profund, care ajunge la inimi, prin piese ca „Clipe”, „Când soarele răsare”, „Vorbe care dor”, „Liberi”, „Emoții”.

Pe 31 ianuarie 2019, 3rei sud Est au lansat un nou produs muzical. „Noul nostru single FOCUL e aici ca o declarație de dragoste pentru sufletul pereche. Lasă în inimă FOCUL sa ardă”, au transmis băieții, care au lansat și un videoclip de promovare.

sus(14)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns