taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
csabi kilin leon pal gherla fotbal

Kilin Csaba, ales vicepreședinte al AJF Cluj, cine este noul președinte

Sâmbătă a avut loc pe Cluj Arena ședința Asociației Județene de Fotbal Cluj, în cadrul căreia au fost aleși președintele și vicepreședinții.

Cu 64 de voturi din 92 exprimate, Teodora Albon a fost aleasă în funcția de președinte al AJF. Rigo Monica a obținut 18 voturi, iar Laurențiu Borșan 7 voturi.

La alegerea vicepreședinților, Kilin Csaba, președintele Clubului Atletic Olimpia Gherla, a obținut funcția cu 73 de voturi, din 92 exprimate.

A fost urmat de Sorin Vulturar, cu 62 de voturi, care a ocupat al doilea post de vicepreședinte. Ioan Maja a obținut 35 de voturi.

Kilin Csaba se află în slujba fotbalului de peste 30 de ani. A evoluat ca jucător la Olimpia Gherla, Consaur Cluj-Napoca, Unirea Dej, Apemin Borsec (liga a II-a) şi Arieşul Turda, iar ca antrenor are o bogată şi vastă experienţă. Într-o perioadă a fost şi arbitru.

pal leon kilin csaba

Pentru Kilin Csaba (47 de ani), noua funcție este un frumos cadou, dar și pe deplin meritat, primit de ziua de naștere. El a preluat astfel ștafeta de la Leon Pal, în prezent preşedintele Comisiei de Fotbal Gherla, care a ocupat în ultimii patru ani funcţia de vicepreşedinte al AJF Cluj.

sus(38)jos(7)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?