taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj locuri de munca angajare gherla dej cluj supercom sofer muncitor
kaulfland gherla piatra temelie cluj

Kaufland la Gherla – s-a pus piatra de temelie la constructia noului supermarket. Inaugurarea in august – VIDEO

O festivitate prilejuita de punerea pietrei de temelie la noua constructie comerciala de pe strada Hasdatii, apartinand concernului Kaufland, a avut loc joi dimineata, in prezenta reprezentantilor companiei, a constructorului, a oficialitatilor locale, alaturi de oaspeti si invitati.

Evenimentul a beneficiat de o slujba de sfintire, tinuta de protopopul Iulian Isip.

O capsula in care au fost introduse ziare locale si monede in circulatie a fost ingropata in pamant, iar toti cei prezenti au fost invitati sa toarne ciment.

Lucrarile de constructie la noul supermarket au inceput in aprilie si urmeaza sa fie terminate in luna august. Magazinul se va intinde pe o suprafata de 3700 mp si va avea peste 170 de locuri de parcare. Gama de produse va fi una foarte diversificata, cu 13-15.0000 de articole, alimentare si nealimentare. Noul supermarket va crea 80 de noi locuri de munca. Cornel Petcu, sef birou avize autorizatie Kaufland Romania, spune ca deja s-a dat startul depunerilor de cv-uri pentru angajari la supermarketul din Gherla.

La randul sau, Mihai Indirga, directorul Kaufland Gherla, a declarat ca supermarketul din oras este un magazin pe stil nou, un concept care dupa analiza functionalitatii urmeaza sa fie implementat si in alte orase mici din tara.

Primarul Marius Sabo a apreciat investitia germana de la Gherla, exprimandu-si speranta ca noul centru comercial nu va afecta activitatea micilor comercianti din oras.

Inaugurarea Kaufland Gherla este programata pentru data de 27 august 2014.

video în continuare

reporter: Alexandra Tomoiag

Kaufland la Gherla – vezi primele imagini din interior! Marketul s-a deschis cu o zi mai devreme

sus(0)jos(0)

Lasă un răspuns