taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor mek pavaje borduri mintiu gherlii gherla dej cluj
kasza tamas gherla szamosujvar

Kasza Tamas, candidat independent la primărie: Gherla are nevoie de un om care să își asume proiecte de 20 de milioane de euro – VIDEO (P.E.)

Peste 20 de milioane de euro sunt banii care urmează să finanțeze mai mult de 25 de proiecte de anvergură pentru Gherla.

Kasza Tamas, candidat independent pentru primărie la alegerile de duminică, consideră că orașul are nevoie de un conducător care să își asume ducerea la bun sfârșit a acestor proiecte. Acestea ar urma să fie implementate până în decembrie 2023.

Deși au existat în ultima vreme zvonuri că se va retrage din cursa electorală și că și-ar îndemna suporterii spre alte partide, candidatul respinge astfel de discuții. „Este foarte important ca oamenii să înțeleagă că nu mă voi retrage. Aveți încredere în mine, pentru că eu consider că am calitățile necesare și am demonstrat că pot aborda cu foarte multă seriozitate viitorul orașului. Îmi asum să lucrez la cel mai înalt nivel pentru orașul meu, pentru oamenii din orașul meu”.

Kasza Tamas este preocupat de școala, în special de liceul Ana Ipătescu, care are nevoie de o clădire nouă, de spital, care și-a îmbunătățit mult serviciile în ultimii ani, dar unde se mai pot face multe lucruri bune, de turism și de mult discutata toaletă publică. Nu în ultimul rând, informatizarea serviciilor publice, care ar permite locuitorilor orașului să scape de vizitele la primărie pentru diverse acte, ori la birourile de impozite și taxe, și ar putea rezolva totul de acasă sau chiar de pe drum, prin simpla folosire a telefonului mobil.

video în continuare

(PE – publicitate electorală)

sus(13)jos(57)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns