taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
gherla karate budokan ryu dej campionat national wkc szamosujvar news

Karatistii pe podium la Campionatul National WKC de la Dej

Sambata 30 aprilie 2011 a avut loc la Sala Sporturilor din Dej Campionatul national de Karate WKC pentru Cadeti, Juniori si Seniori, editia 2011, organizat sub egida Federatiei Romane de Karate WKC. Clubul Sportiv Budokan Ryu s-a prezentat la acest concurs cu 4 sportivi, toti premianti la finalul competitiei.

La eveniment au participat 27 de cluburi din intreaga tara, cu un total de 128 de sportivi, care s-au intrecut la probele de kata (maiestrie) si kumite (lupta) la categoriile individuale, Campionatul National pentru Echipe urmand sa aiba loc in luna iulie.

Desi initial competitia trebuia sa se desfasoare pe parcursul a doua zile, in sedinta premergatoare competitiei s-a hotarat ca probele programate duminica sa se desfasoare tot sambata, astfel incat intr-o singura zi sa se termine competitia. Aceasta decizie a fost luata pentru a usura financiar cluburile venite de la distante mari, care au economisit asfel timp si bani, cu atat mai mult cu cat peste doua saptamani urmeaza inca o competitie la Aiud iar la finalul lunii mai, Campionatele Mondiale din Italia.

Clubul Budokan Ryu, in cadrul caruia activeaza karatisti din Gherla si Dej, s-a prezentat excelent la competitia de la Dej. Instructorul Bogdan Savu, presedinte al clubului, a primit pe deplin rezultatele nenumaratelor ore de antrenament: GIURGEAN DIANA a obtinut medalia de aur si titlul de campioana nationala la proba de kumite individual feminin 18-21 ani -55kg, BAIES MARIA si HATOS ALEXANDRU au obtinut medalii de argint si titlul de vicecampioni nationali la kumite individual feminin 15-17 ani open, respectiv la kumite indiiual masculin 15-17 -60 kg, iar MURESAN FLORIN a obtinut medalie de bronz in proba de kumite individual masculin 15-17 ani +80 kg.

La finalul competitiei, cu sprijinul Primariei Municipiului Dej si a Consiliului local Dej, oficialii Federatiei Romane de Karate WKC precum si presedintii de cluburi si antrenorii au petrecut cateva ore de relaxare la Baile Toroc iar sportivii au avut parte de o Sayonara Party la o discoteca din localitate. (DM)

gherla karate budokan ryu dej campionat national wkc szamosujvar newsgherla karate budokan ryu dej campionat national wkc szamosujvar newsgherla karate budokan ryu dej campionat national wkc szamosujvar newsgherla karate budokan ryu dej campionat national wkc szamosujvar newsgherla karate budokan ryu dej campionat national wkc szamosujvar newsgherla karate budokan ryu dej campionat national wkc szamosujvar newsgherla karate budokan ryu dej campionat national wkc szamosujvar newsgherla karate budokan ryu dej campionat national wkc szamosujvar newsgherla karate budokan ryu dej campionat national wkc szamosujvar newsgherla karate budokan ryu dej campionat national wkc szamosujvar news

sus(0)jos(0)

Lasă un răspuns