taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
karate budokan ryu italia

Karatiștii de la Budokan Ryu medaliați cu aur, argint și bronz la Campionatul Mondial de Karate din Italia

La Montecatini Terme, în Italia, a avut loc intre 30 noiembrie – 3 decembrie 2017 Campionatul Mondial de Karate UWK. Competiția organizată sub egida federației umbrela United World Karate a adunat peste 2300 de sportivi reprezentând 44 de țări de pe patru continente. Competiția a fost organizată pe trei departamente – Karate General, Karate Tradițional și Karate Contact.

Clubul Sportiv Budokan Ryu a deplasat un lot format din șase sportivi și un antrenor, care au reprezentat Federația Română de Karate WUKF.

Bilanțul rezultatelor la final de competiție a fost unul foarte bun: trei medalii de aur, o medalie de argint, două medalii de bronz și o calificare în optimi.

Unul dintre sportivii Budokan a reușit să obțină cel mai râvnit titlu al competiției pe categoria să de vârstă, respectiv aurul la categoria Open (fără limita de greutate)

Dorin Pănescu a castigat  aur la Kumite individual masc18-20 ani OPEN, aur la Kumite individual masc 18-20 ani -65 kg, aur la Kumite echipe masch 18-20 ani Sanbon și argint la Kumite echipe masc 18-20 ani Rotativ.

Alexandru Pănescu a cucerit bronzul la Kumite individual masc 15-17 ani -60 kg.

Sportiva Narcisa Pop a castigat bronzul la Kumite individual fem 13-14 ani -50 kg.

Vlad Bota s-a calificat în optimi la – Kumite individual masc 15-17 ani -70 kg.

Evolutie bună, dar fără a accede pe podium, au avut și sportivii Derța Valerian și Pop Iulia, care au participat la caregorii de lupta individual 15-17 ani.

Anul competițional pentru CS Budokan Ryu nu s-a încheiat, sportivii urmând să participe la Cupa Campionilor Europeni – competiție de nivel european cu tradiție, între 16-17 dec 2017 la Cluj Napoca.

Conducerea CS Budokan Ryu a transmis felicitări sportivilor pentru modul în care s-au prezentat în Italia, dar și mulțumiri sponsorilor și colaboratorilor, care au făcut posibila deplasarea.

sus(4)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns