taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
viitorul gherla fotbal targu mures

Juniorii de la Viitorul Gherla la turneul de fotbal „Cupa Primaverii Eldi” la Tg. Mureș

Două grupe de juniori de la clubul Viitorul Gherla au participat la turneul de fotbal pentru copii „Cupa Primăverii Eldi”, organizat la Târgu Mureș pentru grupele de vârstă 2009-2010.

Timp de două zile, între 28-29 aprilie, juniorii antrenați de Laur A;tilean, Alexandru Felfaluși și Dorică Marchiș s-au întrecut cu colegii lor, veniți din Făgăraș, Târnăveni, Bistrița, Reghin, Viișoara, Cluj-Napoca, Sibiu, Aiud, Sovata și Tg. Mureș. 24 de echipe și peste 250 de copii au avut prilejul să își demonstreze talentul pe terenul de joc, să se familiarizeze cu spiritul competițional, au luat parte la concursuri distractive, a fost, pe scurt, o mini-vacanță cât se poate de reușită.

Turneul a fost organizat de Asociația Fotbal Klub „Academia Mureșul”, în colaborare cu Brutăria Eldi din Târgu-Mureș, sub deviza „Fotbal pe pâine”.

La grupa 2009, Viitorul Gherla a jucat cu Kinder Tg Mureș (0-7), AȘA Tg Mureș (10-2), Viitorul Mureș (8-0), Academia Mureș (6-1), Kinder 2 Tg Mureș (1-2). Echipa de la Gherla a fost formată din Aștilean Bogdan, Mădărășan Teo, Vasarhely Darius, Mitraș Darius, Iuhoș Denis, Cosoruș Mario, Ambruș Eduard, Luca Budean, Roman Raul.

Copiii din grupa 2010, pregătiți de antrenorul Dorică Marchiș, au câștigat cu 2-1 meciul cu echipa din Aiud, au făcut egal cu Avântul Reghin (4-4), au bătut Sibiul (7-2) și au pierdut în față celor de la AȘA Tg. Mureș (1-3). Echipa a fost formată din jucătorii Lapohosi, Marchiș, Satmari, Iuhoș, Stan, Fodor, Bichiș, Ursuț.

galerie foto: imagini de la turneu

galerie foto gherlaToți copiii au jucat foarte bine, iar spectatorii au aplaudat năzdrăvăniile făcute pe teren de un junior talentat de la Geaca, Iuhos, care a a atras instantaneu simpatia publicului.

Turneul nu a avut finale, pentru că a fost organizat de dragul jocului, astfel că toate echipele participante au primit cupe, medalii și daruri dulci de la organizatori.

Nici antrenorii și nici părinții nu au stat pe margine. La finalul evenimentului a avut loc o partidă de minifotbal între selecționata antrenorilor și echipa generației de aur a AȘA Târgu-Mureș, unde a intrat pe teren și Laur Aștilean. În campionatul organizat pentru părinți, echipa din Gherla a învins Reghinul cu 3-1.

„Îmi doresc ca la efortul și muncă pe care o depunem, să avem o echipa de liga III”, a declarat antrenorul Dorică Marchiș. „Din păcate, în prezent, pe la vârstă de 12 ani, copiii noștri iau calea Dejului sau Clujului. Am și eu doi copii în grupe, mă gândesc la viitorul lor, ideea e să rămână la Gherla. Eu mă ocup de ei de o jumătate de ani și rezultatele încep să se vadă. Astfel de turnee, cum a fost cel de la Târgu Mureș, le permit copiilor să învețe de la vârsta de 7-8 ani ce înseamnă competiția, performanța. Vreau să îi felicit pe copii, pe Laur Aștilean, pe Alexandru Felfaluși, care fac o treaba extraordinară pentru copiii din Gherla. Felicitări și părinților pentru implicare, fără ei nu am putea face astfel de deplasări”.

Până la finalul campionatului de fotbal al juniorilor, Viitorul are în gând organizarea unui turneu la Gherla. Acesta ar putea avea loc în luna iunie. „Am fost și noi la multe turnee, este rândul nostru să organizăm. O să începem cu grupele mici, 2011 prima dată, apoi 2010 și 2009. Vor fi cel mult 6 echipe, într-un turneu de o zi”, a precizat antrenorul Laur Aștilean.

sus(8)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns