nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej pub vanzare vintage gherla locuri de munca gherla contabil mariflor dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sala jocuri operator sloturi

lupte rodna firekick gherla

Juniorii de la Firekick-boxing Gherla, de neînvins la Cupa Cetatea Rodna la kickbox

Evoluție foarte bună a sportivilor de la clubul Fireckick-boxing din Gherla, la sfârșit de săptămâna, la Cupa Cetatea Rodna.

lupte rodna kickbox firekick gherla

La Rodna, în județul Bistrița-Năsăud, a avut loc sâmbătă, 4 august, o competiție de kickbox pentru copii și juniori. Au participat la întrecere nouă cluburi, cu aproape 100 de sportivi.

A fost prezent la eveniment și președintele Federației de Arte Marțiale WMMAFC Victor Popescu, care a deschis oficial competiția.

Clubul Firekick-boxing din Gherla a participat cu doi sportivi, Someșan Amador, în vârstă de 13 ani, 38 kg și Piron Ionuț, de 12 ani, 34 kg, care au concurat la categoria copii 12-14 ani.

Amador Someșan a câștigat după trei reprize disputate lupta cu sportivul Adam Kovacsinski din Ocna Șugatag. La rândul sau, Ionuț Piron a câștigat în față adversarului său din Baia Mare.

cupa rodna kickbox firekick gherla

„Cupa a fost una regională și a fost benefică pentru rodarea sportivilor de la categoriile mici”, a declarat la finalul competiției antrenorul Paul Florean.

sus(2)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns