taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
atletic olimpia gherla

Juniorii Atletic Olimpia Gherla, campioni naţionali

Sambata seara  s-a jucat la Buftea finala Campionatului National de Fotbal al Juniorilor A1 intre echipele Atletic Olimpia Gherla si CS Jiul Petrosani. La finalul unui meci de cosmar, cu 4 penalty-uri, gherlenii au obtinut victoria cu 2-1, confirmand evolutia fulminanta din campionat. Pe parcursul primei reprize a meciului, Jiul Petrosani a dominat jocul, dand emotii mari suporterilor gherleni.  Eroul reprizei a fost portarul Atletic Olimpia Gherla, Florin Popean, care a aparat doua lovituri de la 11 metri, acordate Jiului in minutele 21 si 40. Jiul a reusit deschiderea scorului in minutul 36, insa pe finalul reprizei gherlenii au venit cu egalarea, prin penalty-ul transformat de Florin Pop (minutul 44).

Dupa pauza, in ciuda deselor accidentari ale titularilor, urmate de inlocuirea acestora, gherlenii au prins aripi, schimband soarta meciului. Golul victoriei a fost inscris tot de Florin Pop din lovitura de la 11 metri, in urma unui fault in careu asupra lui Iuliut Bocos. In ultimele minute ale meciului, tensiunea a atins cote maxime, jucatorii reusind sa mentina avantajul pana la fluierul final.

La ora acestui articol are loc festivitatea de premiere a campionilor nostri, pe care ii felicitam pentru performanta exceptionala. Jucatorii nostri pornesc catre casa sambata noaptea, urmand sa ajunga la Gherla in cursul diminetii de duminica.

Daca echipa invinsa in semifinala de Atletic Olimpia Gherla, CS Sporting 2008 Rosiori de Vede, a fost recompensata pentru calificarea la turneul final cu un sejur la mare pentru toti jucatorii, ramane de vazut ce rasplata vor primi jucatorii nostri pentru titlul de campioni pe care il aduc acasa.

Ultima ora: La festivitatea de premiere, portarul Florin Popean a fost desemnat cel mai bun portar al turneului final

src=”https://www.gherlainfo.ro/video-juniorii-atletic-olimpia-gherla-in-finala-campionatului-national-a1-festivitatea-de-premiere/

 

sus(0)jos(0)

Lasă un răspuns