locuri de munca fundatura iclod lacatus sudor gherla dej clj bontida
nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj
flori vanzare 8 martie gherla adp pret

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej cluj ospatar conte

andrei banyoi fotbal

Jucătorul Andrei Banyoi, în probe la Dinamo București – la 18 ani ar putea primi cel mai frumos cadou

Zilele acestea, jucătorul Andrei Banyoi din Livada se află în probe la echipa Dinamo București. Fotbalistul a împlinit în urmă cu câteva zile 18 ani, iar zilele următoare ar putea primi o veste care să dea o nouă turnură carierei sale.

Andrei joacă fotbal de pe băncile școlii. În 2011 l-a contactat antrenorul Lucian Roman și așa a ajuns să joace la Armenopolis Gherla. Atacantul este înconjurat de sportivi acasă la Livada, unde atât sora, cât și fratele sau, sunt arbitrii.

andrei banyoi fotbal

Impresarii în căutare de talente i-au remarcat mereu aptitudinile deosebite de pe terenul de joc și a așa a ajuns, pe rând, la CFR Cluj, unde a jucat trei ani și jumătate, apoi un retur la Unirea Jucu. În vara anului 2017 a ajuns la Dacia Unirea Brăila, iar cea mai recentă mișcare a fost transferul la echipa de liga I, FC Botoșani. Aici a intrat din nou în vizorul impresarilor, astfel că de câteva zile, clujeanul se află în probe la Dinamo București.

andrei banyoi fotbal

„Antrenamentele sunt puțin mai grele, dar de calitate, sunt condiții excelente, am colegi de treaba, fără fițe și impresii și ne înțelegem foarte bine”, spune Andrei.

Florin Bratu, antrenorul de la Dinamo, este cel care îl monitorizează atent pe jucătorul clujean și urmează să dea în scurt timp verdictul.

„Mi-aș dori să rămân la Dinamo, ar fi o șansă extraordinară pentru mine, pentru că îmi doresc mult să ajung un fotbalist mare”,  mai spune tânărul fotbalist. „Aș reuși astfel să-mi fac mândri părinții și familia, Gherla, Livada și Iclodul, locurile dragi mie, de unde m-am ridicat”.

sus(33)jos(3)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns