mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
tenis de masa concurs gherla penitenciar

Jucători din Gherla la Cupa Someșul la tenis de masă de la Dej

Municipiul Dej a găzduit sâmbătă, 29 iunie 2019, a IX-a ediţie a concursului de tenis de masă „Cupa Someşul”.

La această tradiţională competiţie de ping-pong au participat nu mai puţin de 112 sportivi, printre care s-au aflat şi patru jucători din Gherla – Petru Onofrei, Florin Beica, Andrei Hodiş şi Iosif Puşcaş.

A fost o competiţie deosebit de disputată şi de un bun nivel tehnic, având în vedere că ediţia din acest an a fost onorată şi de componenţii echipei clujene Politehnica Cluj, dar şi de un spoortiv din Ungaria. Din ţară au mai participat concurenţi din Bucureşti, Baia Mare, Târgu Mureş, Zalău, Bistriţa, Sighetu Marmaţiei şi alte centre puternice ale tenisului de masă românesc. Cel mai vârstnic concurent a fost dejeanul Dezső Attila, de 73 de ani, iar cel mai tânăr Mihai Moldovan, de 9 ani, tot din Dej.

Reprezentanţii oraşului Gherla au avut o comportare bună, situându-se în partea superioară a clasamentului, la categoriile la care s-au înscris.

Câştigătorii au fost: la elite – Simon Csaba din Târgu Mureş, la open – Denis Mal din Baia Mare, la începători – Tudor Bote din Dej, iar la avansaţi – Gelu Husa din Zalău.

Toţi oaspeţii au fost invitaţi la sfârşit la un gulaş pregătit într-un ceaun mare de Florin Beica, concurent, dar şi bucătarul-şef al evenimentului.

„Cupa Someşul” a fost organizat de Tenis Club Dej în sala de tenis de masă a Grupului şcolar „Someşul”, unde au fost amenajate 17 mese de joc.

Szekely Csaba

sus(3)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns