ochelari gherla gama optic
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare locuri de munca vanzatoare magazin dej magazin gherla haine second hand ghizodan angajare mariflor responsabil manager magazin gherla dej bistrita
tenis albena popean

Jucători de tenis din Gherla la Albena Open 2021 în Bulgaria, Florin Popean a obținut un loc I

Timp de patru zile călduroase, între 15-18 iulie, Circuitul Tenis Partener dedicat tenisului amator a ajuns în Bulgaria, la deja tradiționalul Albena Open.

Au fost prezenți în competiție participanți din țări europene (România, Republica Moldova, Bulgaria, Franța etc.), între care și șapte jucători din Gherla.

La nivelul 5, Pop Leon a jucat în grupa B. A câștigat meciul cu Iulian Apetre (6/4, 6/1), iar apoi a fost învins de Tihomir Chemshirov (6/1, 6/1).

pop leon tenis

La nivelul 6, Ciprian Măhălean a jucat în grupa A. A fost învins de finalistul Alin Ciobica, cu 6/3, 6/3.

mahalean ciprian tenis

Tot la nivelul 7, în grupa F, Paul Măhălean, viceprimarul din Gherla, a ajuns până în sferturi, după ce l-a învins pe Dan Oprea (6/4, 6/3) și pe Ionel Pilat (6/2, 6/3). A fost învins apoi de Marian Ciucu, cu 6/2, 6/3.

paul mahalean tenis

Iosif Boroș a jucat la nivelul 8, în grupa A. L-a învins pe Stoyan Mirev cu 7/6, 6/4, iar în sferturi a fost învins de Markov Rosen cu 1/6, 6/2, 10/6.

iosif boros tenis

La turneu a fost prezentă și o junioară de 12 ani, Gloria Pop care a jucat la nivelul 7, U16. Aici l-a învins pe Mihai Radu cu 1/6, 7/5, 10/2, iar în semifinală a fost învinsă de Edic Paci.

pop gloria tenis

Viorel Fechete a jucat la nivelul 6,  +50. În grupa A a câștigat cu Maria Cristinel, cu 6/3, 6/3.

fechete tenis

Florin Popean a obținut cel mai bun rezultat și a ocupat locul I la nivelul 7, fără niciun set pierdut. În grupa H l-a învins pe Mihail Yovev cu 6/3, 6/2, apoi în sferturi pe Rareș Marinescu (6/1, 7/5), pe Iulian Chiriac (6/0, 6/2) în semifinala. Finala cu Marin Cucu jr. a fost câștigată de Popean cu 6/0, 6/4.

florin popean tenis

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns