taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
fotbal benko ferenc

Jucător de la Atletic Olimpia Gherla transferat la Unirea Dej

În cadrul etapei a III-a, faza naţională a Cupei României, pe stadionul din parcul municipiului Dej a avut loc pe 27 august meciul de fotbal între Unirea din localitate şi Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca.

Partida s-a încheiat cu victoria categorică, 3-0 (2-0) a oaspeţilor. În formaţia gazdă a debutat şi Benkő Ferenc Alin, transferat în această vară de la Atletic Olimpia Gherla la gruparea din Dej, care activează în seria a 5-a din liga a III-a.

Jucătorul în vârstă de 18 ani a avut o evoluţie bună în meciul de la Dej, mai ales dacă avem în vedere că în partida cu viruşii verzi i-a avut în faţă fotbalişti de mare experienţă, în frunte cu Laurenţiu Rus (fost la Dinamo, CFR 1907 şi Poli Iaşi).

fotbal benko ferencA fost un debut primiţător în eşalonul trei al fotbalului nostru pentru talentatul mijlocaş din Gherla, căruia antrenorul Unirii, Gică Barbu, îi acordă încredere încă la începutul noului campionat.

Până în prezent Benkő Ferenc a mai fost legitimat la juniorii lui FC U, dar şi la Viitorul Cluj-Napoca, iar în ultimul sezon a fost titular la Atletic Olimpia, antrenat de Adrian Trif.

Szekely Csaba

foto: Facebook (arhiva)

sus(9)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns