hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej cluj stiri pentru viata gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj

fotbal benko ferenc

Jucător de la Atletic Olimpia Gherla transferat la Unirea Dej

În cadrul etapei a III-a, faza naţională a Cupei României, pe stadionul din parcul municipiului Dej a avut loc pe 27 august meciul de fotbal între Unirea din localitate şi Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca.

Partida s-a încheiat cu victoria categorică, 3-0 (2-0) a oaspeţilor. În formaţia gazdă a debutat şi Benkő Ferenc Alin, transferat în această vară de la Atletic Olimpia Gherla la gruparea din Dej, care activează în seria a 5-a din liga a III-a.

Jucătorul în vârstă de 18 ani a avut o evoluţie bună în meciul de la Dej, mai ales dacă avem în vedere că în partida cu viruşii verzi i-a avut în faţă fotbalişti de mare experienţă, în frunte cu Laurenţiu Rus (fost la Dinamo, CFR 1907 şi Poli Iaşi).

fotbal benko ferencA fost un debut primiţător în eşalonul trei al fotbalului nostru pentru talentatul mijlocaş din Gherla, căruia antrenorul Unirii, Gică Barbu, îi acordă încredere încă la începutul noului campionat.

Până în prezent Benkő Ferenc a mai fost legitimat la juniorii lui FC U, dar şi la Viitorul Cluj-Napoca, iar în ultimul sezon a fost titular la Atletic Olimpia, antrenat de Adrian Trif.

Szekely Csaba

foto: Facebook (arhiva)

sus(9)jos(3)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns