taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
cfr cluj

Jucător de la CFR Cluj amendat pentru injurii adresate unui suporter care l-a apostrofat pentru joc

Luni s-a jucat la Cluj meciul de fotbal dintre echipele F.C. CFR Cluj – O.S.K. Sepsi, în etapa 7 a play-off-ului din Liga 1. La finalul meciului, încheiat cu 0-1, Alex Chipciu, mijlocașul campioanei, a intrat într-un conflict violent cu o persoană care l-a jignit.

După terminarea partidei, în jurul orei 21.35, doi jucători de la CFR Cluj 1907 au ieșit pe poarta de acces a stadionului, cu mașina personală. Un suporter al echipei gazdă aflat pe trotuar în afara arenei sportive, i-a apostrofat pe cei doi cu privire la modul cum joacă echipa. Cei doi jucători au coborât din mașină, iar unul dintre aceștia, i-a adresat suporterului injurii.

În acel moment a intervenit prompt, un echipaj de jandarmi care a aplanat conflictul.

În urma acestui incident, jucătorul din cadrul echipei CFR Cluj 1907 a fost sancționat cu amenda în valoare de 500 lei, pentru proferarea de injurii și expresii jignitoare, săvârșite în spațiul public.

Contactat de GSP.ro, Chipciu a explicat ce s-a întâmplat: „M-a jignit. Oricum, regret că am gestionat așa situația, nu trebuia să-l bag în seamă. Îmi pare rău pentru reacția avută”.

sus(6)jos(1)

Lasă un răspuns