hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

ochelari vedere gherla gama optic dej clujapartament vanzare gherla dej cluj

conte restaurant gherla angajare ospatar livrare la domiciliu

jandarmi cluj copaci belis

Jandarmii și polițiștii din Cluj la plantat copaci

Peste 100 de efective ale structurilor M.A.I. din jud. Cluj au participat marți, 24 aprilie, la acțiunea de împădurire “Pădurea Centenar. Beliș 2018”.

Jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca și de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj, polițiști din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean Cluj, elevi ai Școlii de agenți de poliţie ”Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, cu sprijinul reprezentanţilor Ocolului Silvic Beliş, au participat la împădurirea unor suprafețe de teren din zona de munte a județului nostru (Poiana Horea). La acțiune a participat activ și prefectul de Cluj, Ioan Aurel Cherecheș.

Acțiune care se dorește a avea un caracter de repetabilitate, se alătură acțiunilor demarate de către structurile M.A.I. din alte județe, prin care „ne propunem să ne implicăm activ în viața comunității și să încurajăm voluntariatul, pentru regenerarea pădurilor și conservarea naturii”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

sus(7)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

coafor chirie inchiriat gherla dej cluj spatiu

1 comentariu

  1. ... fiecare participant a avut obligaţia să spună un banc cu miliţianu deştept... sper că se prind...

    sus(28)sus(2)

Lasă un răspuns