taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor mek pavaje borduri mintiu gherlii gherla dej cluj
jandarm bataie cluj

Jandarm scos din minți de un om băut la Cluj – VIDEO

Un incident violent s-a produs sâmbătă seara în jurul orei 22 în fața gării CFR din Cluj-Napoca.

Un bărbat băut ar fi intrat în conflict cu un jandarm, care i-a aplicat omului o corecție violentă.

În imaginile filmate de trecători aflați în zonă, care asistau înlemniți la ceea ce se petrecea, se observă că jandarmul, enervat la culme, îl împinge pe om la pământ, apoi îi aplică o lovitură cu piciorul, iar cuvintele adresate sunt greu de reprodus.

A fost chemată și poliția la acest caz, care l-a preluat pe om și l-a condus la secție pentru verificări.

Trecătorii au mai povestit că omul băut ar fi vorbit urât cu jandarmul.

Jandarmeria reacționează

Jandarmeria Cluj a confirmat duminică dimineață că bărbatul  care apare în imagini este subofiţer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj.

„Subofiţerul se afla în zona gării într-o misiune de patrulare în timpul căreia a observat un conflict între două persoane. Jandarmul a încercat să aplaneze conflictul, să le despartă. Din cauza stării de ebrietate a uneia din persoane, nu a fost posibil acest lucru, aceasta devenind agresivă şi înjurându-l pe jandarm.
Din ordinul comenzii unităţii, încă de azi noapte, a fost constituită o comisie de verificare. Din ce reiese din imaginile apărute în spaţiul public pe care şi noi le-am vizionat, este vorba despre un comportament agresiv, violent.
Urmează ca această comisie să stabilească întregul context în care s-a produs incidentul.
În cel mai scurt timp vom reveni cu explicaţii în acest sens.
Noi suntem primii interesaţi să aflăm şi să informăm publicul asupra acestui incident care nu face cinste unui cadru militar.”

Bărbatul implicat în eveniment a fost condus la sediul Poliției Transporturi, iar ulterior a fost lăsat să plece. Însă omul a revenit la scurt timp la secție, unde a manifestat un comportament agresiv si recalcitrant. Ca urmare, polițiștii au solicitat prezența unui echipaj medical. Cel în cauză a fost transportat la Secția de Neuropsihiatrie.

În urma finalizării cercetării de către comisia de verificare constituită la nivelul IJJ a incidentului în care a fost implicat jandarmul clujean, s-a dispus sesizarea Parchetului Militar Cluj-Napoca.

video în continuare

imagini primite de la Andrei

sus(11)jos(27)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns