taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
jandarm ranit u cluj fotbal meci

Jandarm rănit la meciul U Cluj – Hermannstadt Sibiu, după ce a fost lovit cu un scaun aruncat de suporteri – VIDEO

Meciul dintre U Cluj și Hermanstadt Sibiu, jucat duminică seara pe Cluj Arena, s-a încheiat cu violențe.

La finalul meciului, un suporter a intrat pe teren, fiind urmărit de forțele de ordine. În momentul în care bărbatul a fost reținut, pe marginea terenului, au coborât din tribune mai mulți suporteri și s-au iscat altercații. Din tribune au zburat scaune spre jandarmi, iar unul a nimerit un bărbat.

Au intervenit trei echipaje medicale, care au acordat primele îngrijiri jandarmului rănit, se pare în zona capului.

Meciul a fost câștigat de oaspeți cu 2-0.

ACTUALIZARE

Pe timpul desfășurării meciului de fotbal, un suporter al echipei U Cluj a pătruns pe teren dinspre Peluza 2 către Peluza 1. Când a ajuns pe pista de alergare, în dreptul peluzei 1, un grup de aproximativ 15 suporteri ai echipei U Cluj au pătruns și ei pe pista de alergare. Pentru evacuarea acestora s-a intervenit cu o rezervă de intervenție, moment în care un scaun aruncat din tribună l-a lovit pe un jandarm în vârstă de 44 de ani, din cadrul echipei de dialog, în zona capului, acesta căzând l-a pământ. Omul a primit primele îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind transportat la spital pentru investigații amănunțite.

sus(0)jos(20)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns