ochelari gherla gama optic
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare mariflor responsabil manager magazin gherla dej bistrita
untold cluj 2022

Jandarm implicat într-o altercație la Untold

Duminică dimineață în jurul orei 03 a avut loc o altercație verbală între un participant la festivalul Untold care se desfășoară la Cluj-Napoca și un agent de pază. Ulterior, participantul la festival a fost scos în afara Arenei, de către agenții de pază.

Imediat după producerea evenimentului s-au efectuat verificări, în urma cărora a reieșit faptul că participantul la festival este un jandarm, aflat în timpul liber.

Având în vedere acest aspect, conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj a dispus verificări pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Jandarmeria Cluj spune că în cursul zilei, jandarmul respectiv a depus plângere prealabilă la Poliție cu privire la incident.

Instituția precizează că în spațiul public au fost difuzate imagini cu o altă altercație (video jos) din interiorul festivalului, pentru care, la nivelul IPJ Cluj au fost demarate verificări din oficiu.

video gherla info

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns