locuri de munca fundatura iclod lacatus sudor gherla dej clj bontida
nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj
flori vanzare 8 martie gherla adp pret

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej cluj ospatar conte

jaf mascat

Jaf la o sală de jocuri în Cluj – atacatorul din Dej avea complice chiar un angajat – VIDEO

Un tânăr care și-a găsit cel mai bun complice a dat spargerea vieții la o sală de jocuri: 12.000 de lei. Polițiștii au intrat pe fir și i-au identificat pe cei doi.

Fapta s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 2. Poliția a fost sesizată despre comiterea unei tâlhării la o sală de jocuri din cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca.

Un apel la 112 a anunțat că o persoană cu fața acoperiă a pătruns în sălii și a amenințat un angajat al societății cu  un cuțit. A luat peste 10.000 de lei din seif, după care s-a făcut nevăzut.

Polițiștii au început urgent verificările și au reușit să identifice în scurt timp un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Dej, care este bănuit de comiterea faptei. Tânărul a fost găsit în cartierul Mărăști din Cluj-Napoca.

Pe timpul cercetărilor, suspectul a recunoscut fapta și a restituit banii sustrași.

Polițiștii au mai stabilit că între tânărul depistat și angajatul societății exista o înțelegere prealabilă pentru a sustrage banii rezultați din încasări.

Ca urmare, tânărul din Dej a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Angajatul de la sala de jocuri, un tânăr de 21 de ani, din județul Sălaj, este cercetat de către polițiști.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea unității de parchet competente.

foto: arhivă

video în continuare

sus(0)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns