taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare sofer mariflor gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj
droguri perchezitie cluj

Italian arestat la Cluj, percheziție la domiciliu, a mai fost prins cu cannabis la un festival

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus pe 8 septembrie reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu.

În cauză s-a reținut faptul că, în perioada mai 2020 – august 2021, inculpatul, un cetățean italian în vârstă de 26 de ani, a procurat diverse cantități de cannabis pe care, ulterior, le-a comercializat către consumatori de pe raza municipiului Cluj. Începând cu luna iulie a anului 2019, acesta a procurat și deținut în vederea consumului propriu droguri aparținând aceleiași categorii.

Pe 8 septembrie, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Cluj, au efectuat o percheziție domiciliară, în urma căreia au fost ridicate 50 de grame de canabis, suma de 30.000 de lei, patru grindere, un aparat de vidat, un cântar electronic, trei recipiente cu urme de substanță vegetală, cinci telefoane mobile.

Anterior, pe 22 iulie 2019, inculpatul a fost depistat, la un festival organizat pe raza județului Cluj, având asupra sa cantitatea de aproximativ 3 grame de cannabis.

În cursul zilei de joi, Tribunalul Cluj a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

sus(2)jos(0)
creare site web gherla dej cluj apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?