hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon fotograf gherla dej cluj craciun

mangaiere maini

Ioana, o femeie din Hășdate, a fost dignosticată cu metastaze cerebrale – are nevoie de ajutorul tău

Un diagnostic dur au dat medicii pentru o femeie din Hășdate: neoplasm mamar stâng și două formațiuni tumorale cerebrale.

Ioana are 37 de ani și locuiește în Hășdate. Ea a suferit mai multe intervenții chirurgicale în 2016, iar la începutul lui 2018 a fost diagnosticată cu metastaze cerebrale.

În momentul de față, singura speranță a Ioanei este intervenția radiochirurgicală la un centru de radioterapie din Frankfurt, in Germania.

Ea a fost programată la această clinică în data de 10 martie, iar costul intervenției este uriaș: 10.000 de euro.

O campanie de strângere de fonduri pentru ca Ioana să poata beneficia de acest tratament a fost demarata deja de Protopopiatul Ortodox Gherla.

Cei care vor să fie sprijine acest caz pot face donații în contul deschis la Raiffeisen Bank: RO65 RZBR 0000 0600 0691 3577 pe numele Ioana Maria Bîtcău.

De asemenea, donații se pot face și la sediul Protopopiatului Ortodox din Gherla, la sediul de pe strada 1 Decembrie 1918, nr. 33.

sus(38)jos(4)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns