taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
pro romania alegeri europarlamentare gherla
psd alegeri europarlamentare gherla cluj
pnl alegeri europarlamentare gherla cluj adrian oros
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
sic investire primar

Ioan Sallai, cel mai longeviv primar din zonă, a preluat încă un mandat la Sic. Doi consilieri sunt în carantină, au depus jurământul online

Ioan Sallai conduce comuna Sic de 28 de ani, din 1992. La alegerile locale din 27 septembrie a candidat ca independent și a câștigat încă un mandat, cu un  scor uriaș, 84,03% din voturi. Este un semn clar că locuitorii comunei apreciază activitatea edilului și îl doresc pe mai departe la conducere.

Consiliul local din Sic are 11 membri. Unul dintre cei care a câștigat un mandat, fost viceprimar, a decedat recent, astfel că va fi validat un alt consilier în locul său.

Noua formulă a consiliului local arată astfel: 7 consilieri UDMR, 2 consilieri Alianța Maghiară din Transilvania, Filep Alexandru (independent), 1 consilier PNL.

Marți de la ora 12,30 a avut loc ședința de constituire a consiliului local și de investire a primarului, eveniment la care a fost prezent prefectul Clujului, Mircea Abrudean.

Și-au preluat mandatele de consilieri și au depus jurământul Soos Csaba Stefan, Filep Martin, Nagy Andras, Csorba Stefan, Sallai Maria (UDMR), Kocsis Francisc (AMT), Socaciu Ioan-Ovidiu (PNL). Consilierul independent Filep Alexandru și Vigh Stefan (UDMR), care se află în carantină la domiciliu, au depus jurământul online.

ioan sallai primar sic szek janos

foto: Facebook / Sic Info

La rândul său, Ioan Sallai și-a preluat al nouălea mandat de primar, iar după depunerea jurământului, a primit eșarfa tricoloră.

ioan sallai primar sic mircea abrudean

Primarul spune că misiunea sa în continuare ar putea fi mai dificilă decât până acum, din cauza epidemiei și a lipsei fondurilor. „Sicanii sunt oameni harnici și muncesc peste tot, iar măsura carantinei aplicată în comună îi afectează direct, pentru că le restrânge foarte mult deplasarea. Dar noi sperăm să trecem cu bine peste toate!”.

După validarea celorlalți doi consilieri locali va urma și alegerea viceprimarului.

sus(12)jos(29)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns