taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
sedinta gherla primarie ioan petric

Ioan Petric cu precizări despre biserica nouă pe strada Hășdății – VIDEO

La ședința de joi a consiliului local Gherla a fost prezent și reprezentantul Bisericii Penticostale, Ioan Petric.

Ca urmare a numeroaselor reacții de nemulțumire exprimate față de intenția de a se construi o biserică nouă în oraș,  acesta a dorit să aducă  câteva precizări.

Ioan Petric a spus că noua biserică este o necesitate pentru comunitatea pe care o reprezintă. „Noi funcționăm acum într-o casă care este monument istoric, ne desfășurăm slujbele într-o locație improprie. Oamenii nu știu că noua investiție ne aparține în totalitate, terenul l-am cumpărat noi, este proprietatea noastră. Am găsit acest teren părăsit și acolo  vrem să contruim un lăcaș de cult. S-a comentat foarte mult, am citit și eu, dar lumea este în necunoștință de cauză.

Ioan Petric, care este și om de afaceri, având la activ înființarea unor magazine, a unei firme de transport, a unei fabrici de prelucrare a sticlei,  a mai informat consilierii locali că într-o casă personală de la Hășdate intenționează să înființeze un cămin de bătrâni.

În ce privește locația de pe strada Ștefan cel Mare, unde are sediul cultul penticostal în Gherla în prezent, Ioan Petric a spus că dacă nu va fi un cumpărător pentru clădirea respectivă, aceasta ar putea fi transformată într-un cămin de bătrâni, grădiniță sau creșă. „Până la toamna anului viitor sperăm să fie terminată noua biserică și atunci vom fi gata să luăm o decizie privind destinația sediului actual”.

Pe ordinea de zi a ședinței s-a aflat un referat privind aprobarea PUZ-ullui pentru noua biserică de pe strada Hășdății. Acesta a fost votat de toți consilierii prezenți la întâlnire.

video în continuare

sus(18)jos(26)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns