taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
ioan iusan sef politie gherla

Ioan Iușan, noul șef de la Poliția Gherla – VIDEO

Luna septembrie aduce un șef nou la Poliția Municipiului Gherla.

În luna iulie s-a organizat, după o lungă perioadă de timp, concursul pentru ocuparea postului, după ce ani de zile, instituția a fost condusă în interimat.

La concurs s-au înscris șeful în funcție, comisarul șef Radu Moșuțan și comisarul șef Ioan Iușan, șeful Secției 7 Poliție Rurală Gherla. Concursul a fost câștigat de Ioan Iușan.

Fostul șef interimar al Poliției Gherla, Radu Adrian Moșuțan, a fost împuternicit adjunct al șefului Poliției Municipiului Cluj-Napoca.

Ioan Iușan a intrat în structurile Ministerului Administrației și Internelor în 1995, ca ajutor șef la postul de poliție din comuna Cornești, județul Cluj. A mai trecut pe la poliția din Bonțida și Jucu, iar în 2002 a promovat un concurs pentru postul de ofițer coordonator posturi la Poliția Gherla.

Ca urmare a reorganizării structurilor de poliție rurală, în 2006 a ajuns șeful Biroului de Ordine Publică pentru mediul rural, având în subordine 17 poliții comunale – Cătina, Buza, Mintiu Gherlii, Jucu, Așchileu etc.

În 2012 a câștigat concursul pentru postul de șef la Secția de Poliției Rurală Gherla.

În cadrul unei emisiuni difuzate joi la Radio Fir, moderată de Ioana Jeler, noul șef al Poliției Gherla a vorbit despre problemele cu care se confruntă polițiștii, la zi. Potrivit lui Ioan Iușan, Gherla este un oraș sigur, dar infracționalitatea există. Cele mai numeroase sesizări făcute de oameni sunt cele contra patrimoniului (furturi, distrugeri) și cele de loviri și alte violențe, fără a fi înregistrate cazuri extreme.

video: înregistrarea emisiunii de la Radio Fir

sus(70)jos(18)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns