taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
pro romania alegeri europarlamentare gherla
psd alegeri europarlamentare gherla cluj
pnl alegeri europarlamentare gherla cluj adrian oros
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
webinar gherla robotica

Invitație la webinar online, înscrie-te și află lucruri noi despre robotică cu echipa Trojan.EXE a liceului Ana Ipătescu

În ciuda situației dificile în care ne aflăm, echipa de robotică Trojan.EXE a Liceului Teoretic „Ana Ipătescu” își propune să aducă în rândul comunității locale tainele tehnologiei, prin intermediul credințelor First Tech Challenge.

Timp de trei zile, doritorii vor putea lua parte la ateliere interactive online și vor putea dobândi cunostiințe noi în domeniul construcției, modelării 3D și a programării unui robot, dar și în marketing, fundraising și design.

Webinarul are loc între 29-31 octombrie 2020, zilnic, începând cu ora 16, pe platformele Teams și Youtube, pe canalul Trojan.EXE (https://www.youtube.com/channel/UC2VH4Q4WVhCB6gUN6fylVwg)

Joi, 29 octombrie, departamentul de marketing prezintă atelierul „Fiecare ocazie, un nou avantaj”, unde munca în echipă și leadershipul, social media, fundrisingul, sunt doar câteva dintre subiectele abordate.

Vineri, 30 octombrie, departamentul de construcție și modelare 3D va prezenta în cadrul atelierului “Pașii creației” parcursul robotului de la o simplă schiță la produsul final. Doritorii vor putea învăța cum se lucrează într-un program de modelare 3D și cum se construiește un robot de la 0.

Sâmbăta, 31 octombrie, este ultima zi a evenimentului, încheiată de către departamentul de programare, care va introduce participanții în lumea tehnologiei, prin atelierul “Programarea pentru toți”. Participând la acesta, vei înțelege mai bine cum gândește un programator și ce metode se folosesc pentru scrierea codurilor care fac robotul să funcționeze.

Doritorii sunt așteptați să se înscrie cât mai repede la adresa https://forms.gle/b8EeukMdhHJhVjCC7

Întrebări suplimentare pot fi adresate pe:
– Instagram: https://www.instagram.com/teamtrojan.exe/
– Facebook: https://www.facebook.com/trojanexe13/

„Ne dorim că audiența tânără să ni se alăture în călătoria noastră spre tehnologizarea Armenopolisului, spre introducerea gherlenilor în lumea educației STEM. Am pornit aceasta inițiativă pentru a fi mai aproape de comunitate și pentru a uni gherlenii, chiar și în aceste zile dificile”, este mesajul organizatorilor.

sus(84)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns