taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj angajare sofer mariflor gherla creare site web gherla dej cluj sofer angajare mondial gherla dej cluj
delgaz grid lucrari gaz

Investiții pentru modernizarea și extinderea sistemului de distribuție a gazelor naturale în județul Cluj, lucrări la Dej și Buza

Alimentarea cu gaze naturale în condiții de siguranță și racordarea de noi consumatori la sistemul de distribuție a gazelor naturale sunt obiectivele principale ale Delgaz Grid, un rol important în realizarea acestora revenind investițiilor derulate de companie. Astfel, sistemul de distribuție a gazelor naturale din județul Cluj a fost înlocuit, anul trecut, pe o lungime de circa 25 kilometri, valoarea totală a acestor investiții depășind 9,5 milioane de lei, se arată într-un comunicat al companiei.

Cele mai importante proiecte de investiții ale companiei Delgaz Grid s-au derulat în municipiul Cluj-Napoca și localitățile Viișoara și Pădureni.

În municipiul Cluj-Napoca au fost derulate proiecte de investiții pe străzile: Molnar Piuariu, Ion Creangă, Busuiocului, Vlădeasa, Sitarilor și Valea Chintăului, rețeaua de gaze naturale fiind înlocuită pe o lungime de circa 5 km. În localitățile Viișoara și Pădureni au fost înlocuiți peste 18 km de conducte și branșamente alte lucrări de modernizare fiind desfășurate la Dej și în localitatea Buza.

În 2020, sistemul de distribuție a gazelor naturale din județul Cluj a fost extins cu peste 11,5 km pentru racordarea de noi consumatori. Totodată, au fost inițiate demersurile pentru înființarea sistemului de distribuție a gazelor naturale din localitatea Vâlcele, în lungime de circa 15,5km.

Tot pe parcursul anului trecut au fost executate lucrări de modernizare la două dintre stațiile de reglare măsurare a presiunii, una din municipiul Cluj-Napoca și cealaltă din localitatea Florești.

Investițiile în modernizarea sistemului de distribuție reprezintă o prioritate și în acest an, în județul Cluj fiind programate investiții de circa 4 milioane de lei pentru a continua înlocuirea de conducte și branșamente în localitățile Viișoara, Buza și Cluj-Napoca.

Delgaz Grid, compania de distribuție din cadrul Grupului german E.ON, operează o reţea de gaze naturale de peste 23.000 km în 20 de judeţe din partea de Nord şi de Vest a României (Cluj, Bistrița Năsăud, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Timiș, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara, Mureș, Sibiu, Alba, Harghita, Iași, Botoșani, Vaslui, Suceava, Neamț şi Bacău) şi o reţea de electricitate de peste 82.000 km în şase judeţe din Moldova: Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui. De la intrarea pe piaţa locală, in anul 2005, E.ON a investit circa 1,8 miliarde de euro în principal pentru modernizarea reţelelor de gaze şi electricitate şi a virat către stat impozite şi taxe de circa 2,5 miliarde de euro.

sus(0)jos(1)
sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?