taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
investire primar gherla ovidiu dragan

Învestirea primarului la Gherla, consilierii au depus jurământul – VIDEO

Marți de la ora 11.30 a avut loc la Gherla ședința de învestire a primarului ales în urma alegerilor locale desfășurate pe 27 septembrie. Cu același prilej, s-a constituit consiliul local Gherla, iar 17 consilieri din totalul de 19 au depus jurământul.

Evenimentul a avut loc în sala cinematografului Pacea, fără public, în condițiile actuale de epidemie.

Noii consilieri locali sunt Mureșan Marius Mircea, Moldovan Monica Dana, Bob Andrei Eugen, Fodor Gheorghe Vasile, Cazan Bocica Rodica, Apahidean Gabriel (PNL), Neselean Ioan, Păcurar Ramona Alina, Băgăcean Vasile (PSD), Opriș Andrada, Petrovici Lehel Zoltan, Szaz Carol, Mureșan Dan Cristian, Vereș Adrian Ioan (USR-PLUS), Rotar Izabella Cristina, Balázs-Bécsi Katalin Enikő, Molnar Tiberiu (UDMR)

Au fost invalidate mandatele de consilier local pentru Ovidiu Drăgan și Sămărtan Iuliu, ca urmare a renunțării.

Pe rând, consilierii locali au depus jurământul.

A urmat învesitrea în funcție a primarului ales, Ovidiu Drăgan (PNL), care a primit eșarfa tricoloră.

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a urat succes în noul mandat primarului ales, Ovidiu Drăgan, precum și consilierilor locali și a felicitat fostul primar și fostul consiliu local pentru activitatea desfășurată. Prefectul a dat asigurări că se va găsi sprijin în continuare din partea guvernului și a prefecturii pentru proiectele locale.

investire primar consilieri gherla

Abrudean a atras din nou atenția că parcurgem o etapă dificilă, când numărul cazurilor de persoane infectate cu Covid-19 este în creștere, în pofida măsurilor luate – obligativitatea măștii, scenariul roșu în învățământ.

Prefectul a anunțat că la Gherla sunt la zi 142 de persoane pozitive și că rata de incidență a cazurilor a ajuns la 6,11 la mia de locuitori. El a făcut un apel la abținere, la evitarea socializării cu rudele și cei apropiați, pentru a nu se ajunge la măsuri mai dramatice, respectiv impunerea carantinei.

video în continuare

sus(26)jos(40)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

2 comentarii

  1. Domnule primar vrem fapte nu vorbe ca de vorbe ne-am saturat timp de 4 ani ati vazut ce nenorocire au facut cei care scimba canalizarea in cartierul autogari a-ti vazut ca parcarile cu plata de la F5 si F3 si F1 sint impracticabile la F5 si F3 au gatat dar nu au refacut si asfaltul arata ca dupa bombardament va rog luati masuri ca ne-am saturat de acesti incompetenti

    sus(15)sus(0)
  2. Felicitari noului primar ales! Mai multa comunicare, respect pentru toti cetatenii orasului..."saru' mana, buna ziua" ei v-au ales....RESPECT !

    sus(2)sus(5)

Lasă un răspuns